top of page

Company Profile

Company Profile

オペレーター.jpg

We deliver energy and health to your daily dining table with products made with love.

Now that traditional Japanese food is attracting attention from all over the world as a healthy food, "genuine taste" is being reconsidered. No unnatural colors or scents. Since its founding, Marukin Foods has believed that food that does not add excess fat is the "genuine taste".
Japanese food is the origin of food culture. Even as the times change and the world seeks new tastes, Marukin Foods' philosophy remains unwavering. Our wish is to create food that nurtures the mind and body. As long as food is for people, Marukin Foods will continue to be a “loving partner of taste”.
And we hope that "lovely taste" will be the source of your healthy body and healthy smile.

企業理念
  • 納豆に白いものが付いていますが食べられますか?
    納豆の周りに付着しているものは「納豆菌」です。納豆菌は自然界に生息しているもので、もちろん食べられます。当社では豆全体に納豆菌が付着しているものほど発酵が上手くいっている証拠であり、美味しい納豆ができた目印としています。
  • 納豆のたれは他の料理に使えますか?
    もちろん可能です。旨み成分がたっぷり入っているので、煮物や炒め物など幅広いお料理にお使いいただけます。たれの賞味期限は長めに設定してございますが、たれが添付されていた納豆の賞味期限を目安にご利用いただければ安心してお使いいただけます。
  • なぜ賞味期限が長いのですか?
    厳しい基準をクリアした工場で、徹底的した衛生管理の下、製造されているからです。オートメーション化が進んでおり、大豆が豆乳、そして豆腐となるまで一切人の手に触れることはありません。
  • こんにゃくは何からできているのですか?
    こんにゃくは、主にこんにゃくイモと水から作られています。こんにゃくイモは、アミノ酸や食物繊維が豊富で日本や一部のアジアの国々で広く栽培されています。生芋から作られるものとこんにゃくイモの粉末から作られるものがあります。

Web inquiry

Click here for questions and inquiries about recruitment

*If you do not receive a reply within 2 days (excluding weekends) after sending the email, please contact us by phone.

Inquiries by phone

When making inquiries, please check the number carefully before calling.

*Inquiries may be recorded in order to improve the quality of our response.

Reception hours: 8:00 to 17:00 on weekdays (excluding weekends and holidays)

bottom of page